Over mij

De liefde voor het verhuren en inrichten van vakantiehuisjes zat er al vroeg in. Mijn opa en oma hadden begin jaren '60 vakantiehuisjes laten bouwen op Terschelling. Ik was daarom iedere vakantie te vinden op Terschelling. Het eiland en zijn prachtige natuur heeft mij in mijn jeugd al betoverd. 

Toen ik in 2019 de mogelijkheid kreeg om zelf een vakantiehuisje te kopen, heb ik deze met beide handen aangenomen. Mijn eerste huisje, genaamd Duumke, is gerenoveerd en ik heb me helemaal kunnen storten op de inrichting om hier een aangename relaxte sfeer aan te brengen. Later in dat jaar ben ik gevallen voor het duurzame nieuwe chalet met het mooiste vrije uitzicht over de weilanden en op het dorpje Midsland. Het huisje is praktisch, stijlvol en zonnig ingericht. Het straalt warmte uit en heet niet voor niets Sinne.
Mijn hart gaat harder kloppen voor het prachtige waddeneiland Terschelling. Het ademt rust en resetten doe je op Terschelling; even geen stress van het dagelijkse leven.

In 2021 ontstond er weer een nieuwe kans en ben ik mijn horizon gaan verbreden op het vasteland naar de Veluwe.
Wat een prachtige omgeving vind je hier in ieder jaargetijde. Wat ben ik blij met het rode houten Finnhouse met de naam Denne. Je waant je in ScandinaviĆ«. Deze 'cosy' stijl heb ik doorgevoerd in de verbouwing en de luxe inrichting van dit boshuis. 

Wat maakt mijn huisjes uniek?
Alledrie de huisjes heb ik met mijn hart verbouwd, gestyled en ingericht. Doordat ik zelf regelmatig in mijn huisjes verblijf, weet ik precies wat ieder huisje nodig heeft om een warm welkom en huiselijk gevoel te geven aan mijn gasten. Op de (onderstaande) websites van de huisjes kunt u zien en lezen hoe het geworden is. 

De verhuur van de huisjes houd ik in in eigen handen. Ik vind het contact met de gasten een belangrijke manier om feeling te houden met wat er speelt. Zo kan ik snel inspringen als er onverhoopt iets is.
De gastenboeken, die in alledrie de huisjes liggen, worden veelvuldig door de gasten ingevuld en ik lees met veel plezier en trots de mooie ervaringen van de gasten. 
Het is altijd een genot om te lezen dat de gasten een heerlijke tijd hebben doorgebracht in een van mijn huisjes. Dit is waarom ik het doe!

Ik hoop u daarom snel te mogen verwelkomen in een van mijn huisjes op Terschelling of op de Veluwe!

Warme groetjes, 

NancyKijk ook eens naar mijn huisjes op Terschelling:

Sinne


Sinne ligt midden op het eiland Terschelling. Hoe handig is dat? Je pakt de fiets en je kan in korte tijd het eiland ontdekken. Sinne ligt in de prachtige natuur en met uitzicht op de weilanden met koeien, paarden en schaapjes en het kerkje van Midsland.
Sinne heeft een fijne tuin rondom het vlonderterras met veel groen en veelal inheemse planten, het terras bij de berging waar het goed toeven is met een zacht briesje in de avondzon.

Duumke 


Op loopafstand van het pittoreske dorpje Midsland met vele winkeltjes en restaurants en op 15 minuten wandelen naar het unieke en breedste strand van Europa, Midsland aan Zee, ligt mijn huisje Duumke. 

Onze achtertuin bestaat uit een prachtig uitgestrekt duingebied waar je schitterende wandelingen kan maken.